Selecteer een pagina

APPARTEMENTEN
IN DE WIJNGAARD

HOTSPOTS IN KORTRIJK

Kortrijk is de stad voor jonge gezinnen. Van de hipste shops tot de meest trendy bars, van kwalitatieve scholen tot de vele kinderdagverblijven: de Groeningestad heeft het allemaal. Met een plek in De Wijngaard, woont u er bovendien middenin.

COMFORTABEL IN HET CENTRUM

12 hippe lofts middenin het groene binnengebied van De Wijngaard.
15 trendy appartementen waaronder 3 penthouses met een fantastisch zicht over de skyline van Kortrijk

In de Wijngaard ontdekt u twee appartementsgebouwen.
Divers in stijl, uniform in kwaliteit.
Waarvoor kiest u? Jong, hip en toegankelijk? Of eerder modern, met net dat tikkeltje meer?

THUIS IN ALLE COMFORT

Eigen haard is goud waard. Kiest u voor een appartement in De Wijngaard, dan kiest u voor ruimte en comfort. Zo beschikt elke woning over een volwaardig leefterras. Ook binnen beschikt u over alle ruimte. Zo vindt u ondergronds naast ruime parkeergelegenheden, ook een private fietsenstalling en laadt u uw elektrische fiets op in het centrale oplaadpunt. Droomt u al van ontspannende fietstochtjes langs de Leie?

Elke woning is uitgerust met moderne toestellen en technieken die volledig voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van de bewoners.

Ruimte voor groen in het stadscentrum? Dat zeker. De hippe appartementen in De Wijngaard grenzen aan een centrale binnentuin en liggen op een zucht van de Kortrijkse shoppingbuurt. 

 

 

APPARTEMENTEN GEBOUW 1
  • 12 appartementen met zuidelijk georienteerde leefterrassen 
  • 3 penthouses met ruim leefterras
  • 1500 m2 kantoorruimte op de drie eerste verdiepingen
APPARTEMENTEN GEBOUW 4
  • 12 appartementen met ruim leefterras
  • Elk appartement heeft een prachtig zicht op het groene binnengebied van De Wijngaard
KIES VOOR
MOOIE HUURINKOMSTEN

Slim investeren? Dat is denken aan de doelgroep. Een jong paar op zoek naar een eerste appartement of een ouder koppel dat terugkeert naar de stad? De Wijngaard bereikt ze allebei. Een appeltje voor de dorst valt niet meer uit een spaarboekje te puren. Een investering in een appartement, gelegen in het centrum van een bloeiende studentenstad: dat is de slimste zet naar rendement.

“Slimme investeerders
kijken naar kansen
in de markt”

KIES VOOR
EEN HOGERE TOEKOMSTIGE MARKTWAARDE

Een nieuwbouwproject op een top AAA-locatie middenin de populaire winkelbuurt van Kortrijk? Dat is een uitgerekende kans op een aantrekkelijk rendement.

De mix van kwalitatieve energienormen en prestatiegerichte toestellen zorgen bovendien voor lage maandelijkse lasten.

AARZEL NIET LANGER
WIJ CONTACTEREN U ZO SNEL MOGELIJK

We kunnen u nog zo veel meer vertellen over De Wijngaard. Maar dat doen we misschien best tijdens een persoonlijk gesprek. Laat er geen gras over groeien en maak vandaag nog een afspraak. Zo zet u de eerste stap naar de slimste vastgoed- investering.


Website door Kudu Concepts